RESTORAN TRI RIBARA

Restoran Tri Ribara | Rafailovići

Restoran TRI RIBARA |  Rafailovići 

Za razliku od većine restorana, kafea, barova na Budvanskoj rivijeri koji dočekuju posetioce samo u sezoni godišnjih odmora , restoran ” Tri ribara ” radi tokom cele godine . Nalazi se u Rafalovićima, a čuven je ne samo kod posetilaca, već naravno i kod lokalnog stanovništva i mogu mu zavideti i  najmodernija mesta. Iza skromnije fasade nalaze se skrivene, udobno uređene sobe. No u letnjim mesecima, gosti radije sede na terasi, koja nudi predivan pogled na more. Sam naziv restorana ukazuje da je njegova glavna specijalizacija riba, kao i jela od morskih plodova. Gosti su pozvani da pregledaju sveži ulov i odaberu najatraktivniju ribu. Hrana se kuva brzo, a pažljivi i efikasni konobari, ako je potrebno, lako uklanjaju i najmanje kosti.

Restoran TRI RIBARA Rafailovići služi najbolju riblju čorbu u okrugu, koja prema tradiciji zahteva od 3 do 7 vrsta riba. I lignje, škampi, hobotnice skuvane na uglju zadovoljiće i najzahtevnijeg gurmana.

Meni restorana TRI RIBARA u Rafailovićima, pored ribe, uključuje brojna jela od mesa i živine, grickalice, salate, deserte. Pored sokova, bezalkoholnih pića, belih i crvenih vina, 50-stepenih rakija, posetiocima je ponuđeno i najbolje crnogorsko pivo, koje već više od stotinu godina pripremaju koristeći vodu sa planinskih izvora. Plaćanje u restoranu se prihvata gotovinom ili kreditnom karticom. Nema uvek slobodnih mesta, ali se uz prethodnu rezervaciju mesto uvek može obezbediti na vreme.

Informacije i rezervacije u Novom Sadu

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21  210 10 77

fax: +381 (0) 21  210 10 78

viber/mob +381 69 189 98 89

[email protected]

www.deustravel.rs