fbpx
Pozovite + 381 (0) 21 210 10 77 mob +381 69 189 98 89

Izlet u Hrvatsku | Izlet u Dubrovnik!

Dubrovnik, Croatia (0)
from/per person 45
 • Obilazak gradova
 • U pratnji vodiča

Description

Izlet u Hrvatsku | Izlet u Dubrovnik!

DUBROVNIK HRVATSKA

Dubrovnik se nalazi na krajnjem jugu Hrvatske rivijere. Proglašen je za treće najromantičnije mesto na svetu. Ovo je grad koji bi trebalo posetiti bar jednom u životu. Džordž Bernard Šo krstio je Dubrovnik u “biser Jadrana” zbog svoje neuporedive građevinske baštine. Svetlucav mermer na ulicama Dubrovnika, barokne zgrade isprekidane prelepim renesansnim fontanama i fasadama pa nije čudo što Unesko naziva Dubrovnik svetskom kulturnom baštinom. Dubrovnik je više nego fascinantan zbog Starog Grada, ali i zbog kristalno čistog mora, punog šumovitih ostrva koja vas zovu na izlete. Niz kafića, barova i klubova osiguraće da i noću nikad ne bude dosadno.

 

 1. Polazak iz Budve u 7:30.
  Na putu ka Dubrovniku imacete priliku da vidite ljepotu Bokokotroskog zaliva. Trajektom prelazimo najuzi dio zaliva Verige i nastavljamo ka granici Hrvatske.Od Hrvatske granice za manje od 40km stizemo u Dubrovnik. Ispred starog grada cekace vas nas lokalni vodic sa kojim je predvidjen obilazak grada oko sat vremena. Nakon toga imacete jos 3 sata slobodnog vremena za rucak, kupovinu i slicno. Pri povratku iz Dubrovnika planirana je foto pauza na panorami.
 2. Predviđen je povratak u Budvu oko 18:30.
  U ceni je ukljuceno: transfer, vodič
  Nije uključeno u cenu: ručak
  Preporuka: Ne zaboravite pasoš
Dubrovnik putovanje Korcula Sarajevo Mostar Trebinje 4

DUBROVNIK

Dubrovnik je grad jedinstvene političke i kulturne istorije, svetski poznate kulturno-spomeničke baštine i lepote. Jedan je od najatraktivnijih i najpoznatijih gradova Sredozemlja. Uz izuzetne prirodne lepote i očuvanost baštine, Dubrovnik je grad izuzetno bogate turističke ponude. Grad hotela, prelepe okoline, ekološkog standarda i turističke atraktivnosti privlačan je u svako godišnje doba. Tokom šetnje Stradunom, uskim ulicama i trgovima, monumentalnim zidinama i tvrđavama posetioci se susreću s lepotom njegovog urbanog jezgra, vekovima učenim veštinama zidanja, klesanja, rezbarenja.Dubrovnik nudi mnoge muzeje i galerije s draguljima hrvatske baštine. Dubrovnik je grad bogatog kulturno-umetničkog života. Posebno mesto zauzima Dubrovački letnji festival koji se tradicionalno održava od 1950.

Izvrsna prilika da osetite i otkrijete zadivljujucu lepotu drevnog Dubrovnika iz potpuno nove perspektive. Na ovom izletu poseticete malo ocaravajuce dalmatinsko naselje Cavtat i srednjevekovni grad Dubrovnik, gde je snimana serija ‘Igra prestola”. To je grad pod zastitom UNESCO-a i proglasen je od strane Time magazina za jednu od najlepsih destinacija sveta.

Grad je kulturni i ekonomski centar – gde se moderno vreme susrece s drevnim, grad koji ce Vas ocarati zaintrigirati i gde cete pozeljeti da produzite svoj boravak. Iako je Dubrovnik glavna atrakcija ovog putovanja, imacete savrsenu priliku da vidite celu severnu obalu Crne Gore

 

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija predlaže ovaj izlet, i ne bavi se njegovom organizacijiom. Obratite se nekoj od lokalnih agencija iz Budve za organizaciju.

Hvala na razumevanju!

 DEUS TRAVEL DOO Novi Sad

 

 


Reviews

Leave a review
0 Reviews
 • Position
 • Tourist guide
 • Price
 • Quality